Intr-o zi frumoasa cu soare asteptam o prietena in fata MC-ului de la Unirii.  Cu un aer usor plictisit mi-am aprins o tigara si am inceput sa analizez oamenii din jurul meu : gesturi, mimica, incercam sa citesc pe buze … chestii care sa faca ca timpul sa treaca mai repede … si la un moment dat peisajul monoton a fost spart de un cuplu de tarano-cocalari. Imi indrept privirea inspre pata zgomotoasa care imi stricase tabloul. „Domnul” tarano-cocalar o inghesuise pe piranda intr-ul colt si ii dadea frate – palme, picioare- ce apuca si el. Piranda, in loc sa riposteze, incerca cu cele mai dulci cuvinte sa-l imbuneze. Si stateam eu si ma gandeam -in timp ce mai aruncam un ochi catre „show”- in ce univers este logic ca unul sa dea fara mila si celalalt in timp ce  isi primeste portia sa-i vorbeasca frumos incercand sa-l impace? Parca mi-o imaginam pe piranda cu botul plin de bors: „Iubi al meu stii ca te iubesc… stai numai un pic”.

Draga mea, in astfel de situatii se procedeaza in felul urmator: ti-a dat o bucata, daca mai stai in picioare dupa aceasta bucata, se aplica cu putere un sut intre picioare(asta in cazul in care nu stii karate sau arte martiale). Dupa aplicarea sutului in zona mai sus amintita, o rupi la fuga pentru ca va trebui sa te pui la adapost de furia animalului.

Dar stai asa… ca avem pe noi blugi stramti rau si tocuri de 19 cm… Cum putem sa ne indeplinim misiunea cu o astfel de vestimentatie? Nu poti ridica nici macar piciorul dara-mite sa si fugi.

In acest caz imi pare rau… stai si indura.

 

 

Poza luata de aici

Reclame
Comentarii
  1. ioniboni spune:

    Trist …ca exista violenta asta, care nu ii este nimanui , in fond, folositoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s